top of page
fejlec_tereny2.jpg
Pajta esküvői berendezéssel

ESKÜVŐK

természetes grafika
természetes elemek

A NohaTerény különleges hangulata, a varázslatos Pajta és az elbűvölő környezet már sok pár megihletett, hogy nálunk tartsák az esküvőjüket. A lenagyobb létszámú esküvőnk eddig 85 fő volt.

Esküvőkor a Pajta egy igazi multifunkcionális helyszínként szolgál: délután a polgári szertartást, estefelé a vacsorát, majd utána a zenés-táncos mulatozást is itt lehet tartani. Mindeközben a násznép a birtok egyéb közösségi helyiségeit is be szokta venni: kisebb gyerekek a gyerekjátszóba rendezkednek be, a nagyobbak tollasoznak/röpiznek/fociznak, a még nagyobbak az Alkotó teraszon vagy a Nyári konyhánál iszogatnak, beszélgetnek.

Pajta esküvői szertartás közben
Luca és Ádám esküvői fotó

A vendégek (max 38 fő) a birtokon található 5 palóc ház 11 szobájában tudnak aludni. Egyre gyakoribb, hogy a Jóga ház 50nm-es nagy nyitott terű szobája gyerekszállássá avanzsál: itt tehát további 10 gyerkőc is el tud aludni, ráadásul ez a ház áll a legtávolabb a Pajtától, így a legnyugalmasabb is.

Nagyobb esküvőknél meg lehet szállni a gyalog távolságban lévő szálláshelyeken is, így tehát egy 80-85 fős esküvő számára is ideális tud lenni a NohaTerény.

A birtok maximális kapacitása 11 szobában 38 fő.  A nagyobb céges rendezvények esetén van lehetőség a szomszédos, gyalog távolságban lévő szálláshelyek igénybevételére, így kényelmesebben, akár szobánkénti 2 fő elszállásolása mellett is nagyobb események helyszínéül tudunk szolgálni.

a NohaTerény egyik lakóháza
minőségi ételek, top gasztronómia

Szakácsaink a hagyományos palóc konyhától a vegán ételekig, felkészülve várják a vendégek kívánságait, és természetesen készen állnak bármilyen ételérzékenység/allergia igény szerinti ételopciók készítésére.

TERMEK

PAJTA

115nm

Teljesen fedett, zárt

Használható:  május-november

Kapacitás:  80fő

Telepített hangrendszer

Projektor

Vetítővászon

Pajta kialakítása esküvői vacsorához
Jóga ház egybenyitott tere

JÓGA

55nm

Teljesen fedett, zárt, fűtött

Használható: egész évben

Kapacitás:  25fő

Mobil hangrendszer 

Projektor

Falra vetítés

ALKOTÓ TERASZ

80nm

Féltetővel fedett

Használható: május-október

Kapacitás:  40fő

Mobil hangrendszer 

Projektor

Vetítővászon

közösségi és alkotó terasz
bottom of page