top of page
noha 10.jpg

A NOHÁRÓL

Green Board
természetes formák

A noha Stúdió és Alkotóműhelyt fiatal képző- illetve iparművészek hozták létre 2006 májusában a XIII. kerületi Pozsonyi úton. A noha egy találkozóhely a művészeti ágak, a testmozgás, a zene, az önkifejezés és az emberek számára; egy alkotóműhely, ahol fiatal iparművészek dolgoznak nap mint nap; egy tér, ahol adsz és kapsz.

 

Oktatásunk alapját képezi a környezettudatos nevelés, a helyi kulturális értékek közvetítése. Kézműves foglalkozásaink gyerekek és felnőttek számára egyaránt látogathatóak bármilyen előképzettség nélkül. Célunk, hogy megteremtsük és elérhetővé tegyük az alkotáshoz szükséges helyet és eszközöket az érdeklődők számára.

 

A noha Stúdió és Alkotóműhely egy olyan hely kíván lenni, ahol az emberek testi és lelki egészsége kapja a legnagyobb hangsúlyt. Alkotóműhelyünk mellett ezért hoztunk létre egy mozgásstúdiót, mely programválasztékában és működésének alapelveiben szervesen kapcsolódik a műhelyhez.

természetes formák
Röpi-tollas_NohaTereny.jpg
Green Leaves

Városi gyerekként emlékszünk még milyen érzés volt nagyritkán az erdőben

szabadon sétálni, és ma szülőként már megértjük az anyukánkat, apukánkat is, akik olyan nagy lelkesedéssel és lendülettel próbáltak minket a természet szeretetére tanítani. És persze azokat a nyugodt pillanatokat is értékeljük, amiket a tornácon töltünk esténként miközben a gyerekeink szabadon játszhatnak egy kellemes biztonságos környezetben.

 

A palóc vendégszeretet és jókedély messze földön híres. Emellett Terény és

környéke természeti környezete elképesztően gazdag és változatos.

Természetjárásra, gombázásra, biciklis túrákra egyaránt alkalmas. A turistalátványosságokon túl rengeteg kevésbé ismert és turista tömegektől mentes, felfedezendő terület vár rátok! Ma már nehezen tudunk családi pihenésre és feltöltődésre alkalmasabb helyet elképzelni, mint ez a vidék! Ez lett a második otthonunk, és reméljük, sokan lesznek ezzel még így!

 

A gyönyörű Nógrád megyébe invitálunk Téged és családodat, hogy az autentikus környezeten, valamint a környékbeli emberek és mesterségeik megismerésén keresztül a paraszti életet, a falut és a természetet a lehető legközelebbről ismerhesd

meg, és élhesd át.

 

Arra ösztönzünk, hogy egy pár napra hagyd magad mögött a városi életedet és problémáidat, és gyere el a NohaTerénybe, ahol minden körülmény adott, hogy csakis magatokra és egymásra figyelhessetek!

terasz_NohaTereny.jpeg
bottom of page